Partners

Onze partners hebben een sterke link met de sport en zetten zich met hun diensten en producten dagelijks in voor het verenigingsleven.

 • Davilex: heeft met Davilex Club hét programma voor verenigingen en stichtingen in handen, waarmee de leden- en financiële administratie in één programma kan worden beheerd. Davilex staat aan de wieg van de Penningmeester van het Jaar verkiezing.
 • RegioBank: is de bank in de buurt met veel persoonlijke aandacht, gevoel voor service en alle bankproducten in huis.
 • ARAG: juridisch partner van sportend Nederland.
 • Sport Bestuur & Management: is het vakblad met complete, heldere en inspirerende informatie die bovendien direct toepasbaar is.

Initiatiefnemer van Penningmeester van het Jaar is 2Basics Breedtesport & Marketing.

In 2014 stelt Le Credit Sportif twee kassasystemen speciaal voor sportverenigingen als prijs ter beschikking. Kijk voor meer informatie op www.lecreditsportif.nl of voor de brochure voor sportverenigingen, klik hier.


davilex

Davilex staat al ruim 25 jaar voor kwaliteit, gemak en efficiëntie en biedt leden- en financiële  administratieve software  specifiek voor (sport)verenigingen.

Voor u als penningmeester is continuïteit van uw administratieve organisatie van groot belang. Ook Davilex ziet dit belang in en kan met zijn organisatie en administratieve software garant staan voor deze continuïteit. Belangrijke doelstellingen zijn:

 • Het maken van zeer gebruikersvriendelijke en makkelijk te doorgronden administratieve software
 • Een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding

Hierdoor kunt u zich voor de volle honderd procent op het besturen van uw vereniging richten. De administratieve software van Davilex is zo opgezet dat u geen uitgebreide financiële en/of ledenadministratie kennis nodig heeft om er mee te kunnen werken. Aan alle kanten begeleidt het programma u om er makkelijk en snel mee te kunnen werken:

 • Volledig automatische installatie
 • Bijhouden van alle adres- en financiële gegevens van leden en oud-leden
 • Snelle en eenvoudige invoer van alle financiële transacties
 • Versturen van acceptgiro’s, automatische incasso’s en facturen
 • Op ieder moment duidelijke helpschermen

RB_zi_hor_FC

RegioBank is de bank in de buurt met veel persoonlijke aandacht, gevoel voor service en alle bankproducten in huis.

Een bank waar u gewoon even binnen kan lopen voor een vraag of een goed advies. Met een Zelfstandig Adviseur die u kent. Hij weet wie u bent en wat er speelt in uw omgeving. En neemt de tijd voor u. RegioBank kiest bewust voor kantoren in dorpen en kleine steden. Want in heel Nederland verdienen mensen een bank in de buurt. U kunt bij ons terecht voor betalen, sparen, hypotheken, alles. Zowel voor uzelf als voor uw vereniging of bedrijf. En u regelt het zoals u dat wilt. Op kantoor, thuis via internet of onderweg via onze Mobiel Bankieren App. Kom kennismaken met RegioBank. Kijk op www.regiobank.nl voor een Adviseur bij u in de buurt. U bent van harte welkom.

ARAG_Logo_with_claim-vektor-klein

ARAG is een volledig onafhankelijke rechtsbijstandverzekeraar en juridisch dienstverlener die een breed pakket aan verzekeringen en diensten aanbiedt. Als official partner van de KNVB scheidsrechters streven wij naar juridische fairplay.

Ruim 450 gespecialiseerde juristen beantwoorden per jaar circa 200.000 juridische vragen en handelen ruim 55.000 zaken af. Onze juristen zijn expert op hun vakgebied, of het nu gaat om bijvoorbeeld een huurgeschil of incassoproblematiek. Uw vraag is in goede handen bij de specialisten van ARAG.

Juridische hulp bij huurkwesties?                                                                             Speciaal voor sportverenigingen biedt ARAG juridische hulp bij huurkwesties. Heeft u bijvoorbeeld vragen over het huurcontract van uw sportvereniging? Weet u precies de rechten en plichten die uit zo’n contract voortvloeien? En wat gebeurt er als het huurcontract wordt opgezegd? Blijf baas over uw huurcontract en zorg dat u tijdig deskundige hulp inschakelt!

Voor meer informatie klik hier. Of lees onze Brochure voor Sportverenigingen.

SBM

SPORT Bestuur & Management is het vakblad met complete, heldere en inspirerende informatie die bovendien direct toepasbaar is.

Meer dan 10.000 enthousiaste lezers hebben al een abonnement. Al ruim tien jaar is SPORT Bestuur & Management hét vakblad voor sportbestuurders, sportkader en sportoverheden in Nederland. Dit blad draagt kennis en ervaring over aan bestuurders, managers en beleidsmakers in de sport en levert zo een belangrijke bijdrage aan de professionalisering van de georganiseerde sport in Nederland.

SPORT Bestuur & Management stelt eenmalig het magazine beschikbaar voor de genomineerde penningmeesters.


2basics 

2Basics Breedtesport & Marketing, initiatiefnemer van Penningmeester van het Jaar                                                                      

2Basics Sport & Marketing is een bureau dat zich met eigenaren Ruben Houkes en Ziggy Tabacznik (beiden ex topjudoka’s) midden in de sport bevindt. De kracht van sport is uitgangspunt van elke campagne die 2Basics ontwikkelt en uitvoert voor diverse partijen.

2Basics ontwikkelde het succesvolle programma Schooljudo en stond aan de wieg van van de breedtesportcampagnes van de NTTB, KNZB, NRB, Nevobo en Atletiekunie. Met de Sportmarketeer prijs van Jaar 2011 werd de bijdrage in sportactivatie door de campagnes van het bureau in Nederland beloond. Het bureau verenigt breedtesport met marketing, waarbij creativiteit, strategie en daadkracht samenkomen.