chevron-up chevron-down search
Penning meester van het jaar 2015

Congressen

Penningmeester van het Jaar is niet alleen een prijs, maar zet zich ook in voor professioneel penningmeesterschap. Genomineerde penningmeesters hebben -met introducé- gratis toegang tot één van de regionale minicongressen met diverse workshops over professioneel penningmeesterschap. Deze zullen vanaf september 2015 plaatsvinden verspreid over het hele land. Hiervoor ontvangen alle penningmeesters een uitnodiging.

Van elke sportvereniging zijn 2 personen van harte welkom op deze avond aanwezig te zijn. De workshops zijn gericht op die personen die verantwoordelijk zijn voor de financiën van de vereniging (penningmeester, kascommissie, sponsorcommissie etc.). Er vinden diverse workshops plaats, met onderwerpen als:

  • Verenigingsadministratie (fiscale regelgeving, contributiebeheer);
  • BTW (verwerking) en subsidies;
  • Kansen mbt externe inkomsten;
  • Kansen in de sportkantine;
  • Juridische zaken.

Ook krijgt u de kans om vereniging-specifieke problemen en uitdagingen voor te leggen, waarna samen met de bijbehorende ‘expert’ persoonlijk kan worden gekeken naar mogelijke oplossingen.

Op dit moment zijn de data van de minicongressen in 2015 nog niet bekend. Wil u een minicongres bijwonen, geef u dan alvast op via team@penningmeestervanhetjaar.nl of bekijk de presentaties tijdens de minicongressen van vorig jaar.

TT-Circuit Assen