Workshops

De Penningmeester van het Jaar is niet alleen een prijs, maar zet zich ook in voor een professioneel penningmeesterschap. Genomineerde en bedankte penningmeesters hebben –met introducé- gratis toegang tot één van de 4 regionale minicongressen met diverse workshops over professioneel penningmeesterschap. Deze zullen vanaf juni 2014 plaatsvinden verspreid over het hele land. Hiervoor ontvangen alle penningmeesters een uitnodiging.

Van elke sportvereniging zijn 2 personen van harte welkom op deze avond aanwezig te zijn. De workshops zijn gericht op die personen die verantwoordelijk zijn voor de financiën van de vereniging (penningmeester, kascommissie, sponsorcommissie etc.). Er vinden diverse workshops plaats, met onderwerpen als:

  • Verenigingsadministratie (fiscale regelgeving, contributiebeheer);
  • BTW (verwerking) en subsidies;
  • Kansen mbt externe inkomsten;
  • Kansen in de sportkantine;
  • Juridische zaken.

Ook krijgt u de kans om vereniging-specifieke problemen en uitdagingen voor te leggen, waarna samen met de bijbehorende ‘expert’ persoonlijk kan worden gekeken naar mogelijke oplossingen.

In 2014 zijn 4 minicongressen gepland.

2 juni: Willem II stadion in Tilburg

4 juni: Mazars in Capelle a/d IJssel

11 juni: TT-Circuit in Assen

8 september: in Haarlem

De minicongressen starten om 18.00 uur en zijn ca. 21.30 uur afgerond. Wilt u hierbij aanwezig zijn? U kunt uw deelname bevestigen door te reageren naar team@penningmeestervanhetjaar.nl, o.v.v. naam, vereniging, gewenste datum & locatie van deelname en wel/niet met introducé.

De minicongressen worden georganiseerd in samenwerking met de lokale/regionale sportservice organisaties:

Schermafbeelding 2013-05-16 om 15.22.50

Agenda minicongressen

Er zijn 4 minicongressen gepland:

2 juni: Willem II stadion in Tilburg

4 juni: Mazars in Capelle a/d/ IJssel

11 juni: TT-Circuit in Assen

8 september: in Haarlem

Partners

Regiobank

Penningmeester van het jaar ©2014